Hoe voorkomen we?

Het Cyber Defence Center herkent gevaren en maakt ze onschadelijk

Het Cyber Defence Center staat op elk moment in verbinding met onze servers. Op die manier beschikt deze hardware altijd over de meest actuele bagage om gevaren te onderkennen en onschadelijk te maken.

Wij gebruiken hiervoor ons sensornetwerk waarmee wij, op basis van moderne deceptietechnologie en sensoren, cyberdreigingen al kunnen identificeren voordat ze schade kunnen aanrichten. Deze technologie is samengebracht tot een eenvoudig te gebruiken en automatisch werkend geheel.

Op de achtergrond zorgen wij dat we alles in de gaten houden en dat de software up-to-date blijft. Daarvoor gebruikt het Cyber Defence Center de meest intelligente technologie, zoals ‘artificial intelligence’ en ‘machine learning’. Hiermee zijn we continu in staat om de nieuwste cyber-gevaren te vinden voordat ze bij jou schade kunnen aanrichten. Zo houden we alle cyber-gevaren buiten de deur.

CISO

CISO is de Chief Information Security Officer. Die zit er in!

Lees meer

SOC

SOC is het Security Operations Center. Deze hebben we er ook in gedaan!

Lees meer

NOC

NOC is een Netwerk Operations Center. Deze is volledig geïntegreerd!

Lees meer

De kracht van MMOX

Omdat je zelf geen cyber security specialist bent, hebben wij een oplossing die je volledig ontzorgt. Met ons Cyber Defence Center en de 24 x 7 dienstverlening hoef je niet meer bezig te zijn met dit vraagstuk.

Over ons MMOX Smart aanvragen