Preventie

MMOX Shield™, Insight™ en Control™ maken Risk Based Cyber Security mogelijk

Van passieve tools naar een actieve systematische cyber bescherming op basis van data
 
“Bedrijven verlaten het cyber security model dat is gebaseerd op steeds meer beschermingsmiddelen, en gaan naar een voordeliger model gebaseerd op risico. Dat is omdat die nieuwe aanpak hen in staat stelt om het beveiligingsniveau beter af te stemmen op de diverse risicogebieden, en daarmee een significant kostenvoordeel te behalen.” (Jim Boehm, McKinsey & Company ©2019)

MMOX Shield™, MMOX Insight™ en MMOX Control™ is geïntegreerde software in het Cyber Defense Center. Zij vormen de drievoudige technologie die de basis is van risico-gebaseerde cyber security voor uw organisatie.

Het Cyber Defense Center is BSPA gecertificeerd volgens BIO norm BBN-2 (Confidentiele Informatie).

De technologie wordt bij u op locatie geinstalleerd en is een early warning/ early intervention system dat is gebaseerd op artificiële intelligentie en sensors en vormt een vroegtijdig schild tegen de relevante en actuele cyber dreigingen die zich tegen uw bedrijf richten. Het blokkeert dreigingsindicatoren en geeft alerts en afwijkingen door aan ons security team.

Tegelijkertijd wordt een diepgaand inzicht opgebouwd. Het systeem bundelt alle inzichten en voorziet in een gepersonaliseerd dreigingsprofiel van uw organisatie. Dit profiel geeft een overzichtelijk beeld van de actuele en actionable cyber dreiging in de relevante context van uw organisatie en vormt de basis voor de risico-gebaseerde cyber dienstverlening van MMOX. U heeft altijd inzage in de huidige stand van zaken door in te loggen op het uitgebreide dienstenportaal.

MMOX Shield™

Extra cyber intelligence beveiligingslaag

Lees meer

MMOX Insight™

Gepersonaliseerd dreiging- en risico profiel

Lees meer

MMOX Control™

Live inzicht, tips en praktische tools

Lees meer

De kracht van MMOX

Omdat u zelf geen cyber security specialist kunt zijn, hebben wij een oplossing die u volledig ontzorgt. Met onze hardware en de onderliggende dienstverlening hoeft u zich niet meer bezig te houden met dit vraagstuk.

Over ons Direct aanvragen