Over ons

Cyber Risk Specialist voor MKB - Managed Security Service Provider


Matthijs Blokker

Commercie en partners

Tsz Cheung
Service Delivery and consulting

Steven Ottenhoff
Software development team en technology

Jos Bourgonje en Aldebert Wiersinga
Raad van Advies, VCC

Generaal (b.d.) Dick Berlijn
Raad van Advies
Team

Over MMOX en onze partners
MMOX Smart is de ontzorgdienst voor MKB+ ondernemers en instellingen die risico gebaseerde cyber security in de praktijk brengt voor organisaties van 10 tot 2000 medewerkers. De dienst is samen ontwikkeld met Nationale-Nederlanden binnen het innovatieplatform Nederlands Cyber Collectief. MMOX Smart wordt door ABN AMRO BANK op de markt gebracht onder de naam Cyber Veilig en Zeker. MMOX is in 2021 geselecteerd voor Next Generation EU project Kansen voor West als snelle groeier. MMOX ontving in 2018 groeikapitaal van Security of Things Fund van VCC.

Problematiek almaar groter

Het begon met het inzicht dat de manier waarop we onszelf beschermen tegen cyber-dreigingen niet toekomstbestendig is. De kosten voor cyber security lopen te hoog op en de afhankelijkheid van veelal Amerikaanse, tech-reuzen is groot. De keuzemogelijkheden van de ondernemer zijn hierdoor beperkt en de gebruikte methoden, veelal gericht op detectie en minder kwetsbaarheden zijn de laatste jaren zelden ter discussie gesteld.

Urgentie is hoog
Tegelijkertijd ontwikkelen criminele hackersgroepen zich zonder beperkingen en storten zich vol op de ontwikkeling van nieuwe methoden en nieuwe technologie om hun criminele doelen te behalen. De groei van wereldwijde cyber criminele activiteiten is onverminderd sterk. Bedrijven, instellingen en hun adviseurs houden dit tempo niet bij en krijgen hier last van of worden in hun bedrijfsvoering ernstig bedreigd (zie ook McKinsey&Co 2021). De kans op een cyber incident is inmiddels 1 op 8 en neemt toe. 

Oplossing is bewezen effectief

Deze situatie vraagt om een zinvolle aanpak van het algehele risico op cyber incidenten. MMOX experimenteerde uitgebreid met methoden en technologieën zoals artificial intelligence en data science en heeft al heel vroeg een op risico gebaseerde aanpak toegepast op cybersecurity. Deze actieve methode voorziet erin dat u snel, effectief, continu en tegen lagere kosten uw cyber risico verlaagt.

Speerpunten van MMOX

Tijdlijn

Blijf up to date over cyberveiligheid